Integració i automatització empresarial amb Sage200

Papelera Carbó es dedica a la importació, transformació i distribució de diferents tipus de productes de cartó, destinats a l'envàs i enviament de productes sensibles com a vins, caves o mostres de cosmètics. Aquesta empresa ha establert el seu lideratge en el mercat gràcies a la qualitat dels seus productes i la seva capacitat per a satisfer necessitats específiques d'envasament i distribució.​

Client

Papelera Carbó

Sector

Empresa Editorial

Departament

Contabilidad y Tesorería

Plataforma

Sage 200

A destacar

Migración de Datos

Necessitat d'una solució escalable i adaptable​

L’empresa va enfrontar el desafiament d’integrar i automatitzar els seus processos de gestió empresarial, finances i fabricació en un entorn que requeria una solució altament escalable i adaptable. La complexitat de les seves operacions específiques demandava un sistema que pogués personalitzar-se i ajustar-se a les seves necessitats úniques.

Implementació de Sage200 per Alana IT​

Alana IT va prendre la iniciativa en aquest projecte, implementant el programari de gestió Sage200. Aquest sistema no sols va oferir una solució integral que abastava compres, vendes, comptabilitat i fabricació, sinó que també va permetre una personalització profunda per a adaptar-se als processos únics de Papelera Carbó.

Personalització i parametrització​

Sage200 va destacar per la seva capacitat de personalització i parametrització en les àrees de vendes i fabricació. Això va permetre a Papelera Carbó adaptar el sistema als seus processos específics, assegurant una gestió eficient i coherent amb les seves necessitats operatives.

Formació d'usuaris i adaptabilitat​

Es va dur a terme una formació intensiva dels usuaris per a maximitzar l’ús i l’eficiència del ERP Sage200. El sistema va demostrar ser altament adaptable, no sols en termes de gestió i fabricació, sinó també en la capacitat de personalitzar processos, crear informes d’anàlisis de negoci personalitzats i gestionar alertes, la qual cosa va incrementar significativament l’escalabilitat de l’empresa.
 

Una transformació empresarial exitosa

Gràcies a la implementació de Sage200, Papelera Carbó va millorar significativament la seva eficiència, precisió i capacitat de resposta als canvis del mercat.
 

AlanaIT es distribuidor Sage 200 autorizado, con amplia experiencia en la implementación de soluciones ERP. Nuestro equipo de expertos te guiará en cada paso del proceso, asegurando una transición suave y exitosa.

No esperes más para optimizar la gestión de tu empresa. Contacta con AlanaIT y descubre cómo el ERP Sage 200 puede transformar tu negocio.